Inscrie gratuit firma


Companii Accesorii Tamplarie

MAGIC MYG SRL


Societatea noastra are ca obiectiv principal de activitate comercializarea urmatoarelor produse si accesorii pentru industria lemnului: - feronerie si accesorii mobila si binale; - materiale pentru tapiterie (stofa, chinga, arcuri si TNT); - elemente de asamblare; - capse si scule pneumatice si taietoare; - materiale pentru ambalat; - suruburi, saibe, piulite; - stratificate.

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii

TECO GRUP 2001 SRL


Societatea noastra, fiind formata dintr-un colectiv tanar, dinamic si receptiv la nou, realizeaza lucrari publice in domeniul: constructiilor civile si industriale, fiind specializati in prelucrarea de PROFILE PVC. Folosim PROFILE GEALAN (GERMANIA) o marca binecunoscuta in Europa, care prin buna calitate a materiei prime la fabricarea profilului, cit si prin lunga durata de viata a profilului si-a cistigat un loc in topul producatorilor de PROFILE PVC europeni. Produsele firmei noastre sunt moderne, rezultat al unei tehnici avansate ( PROFILE PVC GEALAN ), si respecta toate cerintele consumatorilor: au o viata indelungata, ofera protectie termica si fonica, protectie impotriva efractiei, ofera posibilitatea alegerii formei si a culorilor, usurinta in exploatare, precum si un sistem de ventilatie economic.

Localitate: Regiune: detalii

CONEXPERT GROUP SRL


Confectionam si comercializam ferestre si usi din profil PVC si aluminiu

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii

MOUTARDI SRL


Biroul de traduceri Global Translations furnizeaza servicii de traducere specializata din- in 35 limbi straine pentru cele mai variate domenii si la preturi cu adevarat competitive cat si servicii interpretariat si de aplicare a Apostilei de la Haga.Limbile din-in care se efectueaza traduceri din cele mai variate domenii sunt: araba, bulgara, ceha, chineza, coreeana, croata, daneza, engleza, finlandeza, flamanda, franceza, germana, greaca, ebraica, italiana, japoneza, Hindi, letona, lituaniana, macedoneana, maghiara, olandeza, persana, poloneza, portugheza, rusa, sarba, slovaca, slovena, spaniola, suedeza, turca, ucraineana.

Localitate: Regiune: detalii

BTI PARTENER PROMPT SRL


Companie specializata in consultanta de management resurse umane: Auditarea functiei de resurse umane, Facilitarea schimbarilor la nivel organizational, Recrutare si selectie personal, Training si dezvoltare, Comunicare interna.

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii

ARCOM GEALAN SA


Exportator de cherestea si frize de fag si stejar in stare verde, aburita sau uscata, produse semifabricate. Foloseste materie prima atent selectionata, de calitate superioara: fag si stejar. Producator pentru piata externa: • Cherestea de fag si stejar in stare verde, aburita sau uscata • Produse semifabricate • Frize de fag si stejar, aburite, uscate, prelucrate. Exporta in Europa, Asia, Africa de Nord si in tari ca Italia, Portugalia, Spania, Tarile Arabe, China, Israel. Asiguram servicii de: • control calitate • taiere • aburire • uscare • expeditie camion, CFR, navlu. Busteanul se taie in functie de specificatia clientului cu privire la lungime, grosime, finisare, aburire sau uscare si clasa de calitate. Clasele de calitate sunt cele stabilite conform standardelor internationale valabile pentru fiecare regiune in parte. La export in general se livreaza clasa A si mai putin B. Standardele de calitate, culoare si dimensiunea sunt in functie de cerintele clientului.

Localitate: Regiune: detalii