Inscrie gratuit firma


Companii Acoperisuri/ Invelitori

Carboplak Srl


CARBOPLAK SRL Bucuresti este o companie infiintata in anul 2008 prin divizarea activitatii de productie mase plastice a firmei SC ANTICOROSIV SA , primul producator de placi din policarbonat celular din Romania. Activitatea de productie placi a inceput in anul 2007, cu o linie de productie moderna, furnizata de producatorul OMIPA Italia, urmand a se continua investitiile prin achizitionarea unei noi linii pentru productia de placi compacte din policarbonat.

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii

Cantu Serv Corporation SRL


Tigla metalica este confectionata din tabla de otel zincat, pentru o imbinare perfecta, protejat in tehnologie multistrat (acoperisuri succesive de pasivant, primer si polyester pe ambele fete), prevazute cu un sistem de prindere facil.

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii

SC EVY-VAL SRL


EVY-VAL este un producator de tigla metalia jgheaburi,burlane si accesorii acoperis de cea mai buna calitate

Localitate: Targoviste Regiune: Dambovita detalii

KLEDOR CONCRET SRL


Kledor Concret va ofera un portofoliu diversificat si servicii in domeniul acoperitorilor de pardoseala pentru: spatii publice, birouri, business centers, hoteluri, etc.

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii

SC PRETAB SRL


Accent Expert presteaza servicii expertiza contabila, audit contabil, bilant contabil, contabilitate primara, salarizare si personal. Cele mai bune solutii pentru clientii nostrii!

Localitate: Regiune: detalii

ROOF ACTUAL SRL


MANS EXIM - Cele mai bune solutii pentru protectia locuintei dumneavoastra impotriva: - spargerii: usi metalice antiefractie Civica si Nobila; - focului: usi metalice antifoc, MRF 90 frigului: tamplarie PVC/tremopan Salamander / G.U.

Localitate: Regiune: detalii

KETA TRADING SRL


Sisteme de alarma si supraveghere video: configurare, instalare, service, componente, accesorii. AB SISTEMS va ofera servicii profesionale complete de instalare si service pentru sisteme de alarma si sisteme de supraveghere video.

Localitate: Regiune: detalii