Inscrie gratuit firma


Companii Altele

FRIGOTHERM GROUP SRL


HIGH SERVICES - Vanzare calculatoare, componente, monitoare, networking, periferice, software, administrare retele, asistenta hardware, asistenta software, implementare retele, implementare servere, implementare sisteme.

Localitate: Regiune: detalii

SC HANORA TRADE SRL


Acoperind o gama variata de produse, www.hanora.ro, ofera posibilitatea clientilor de a face cumparaturi online (de la jucarii, accesorii si piese auto, securitatea locuintei, pana la produse pentru sanatate), rapid si sigur, fara a pierde timpul in magazinele de profil. Este foarte simplu: alegeti produsele, modalitatea de transport/ plata si in cel mai scurt timp comanda va ajunge la dumneavoastra.

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii

S.C. REMCAR S.R.L.


REMCAR SRL Brasov este un integrator de scule si echipamente industriale de cea mai buna calitate, importate din Germania, Franta si Italia. Firma REMCAR este infiintata in 2004, iar personalul nostru este format din specialisti pregatiti sa va gaseasca solutiile optime pentru eventualele probleme de productie ale firmei dumneavoastra. Servicii Servicii oferite import-export scule, masini-unelte; optimizare procese tehnologice in domeniul prelucrarilor mecanice tool management depanare-interventii masini-unelte curatenie-intretinere periodica masini-unelte

Localitate: Regiune: detalii

BTS AUTOMATION SRL


BTS Automation SRL a fost infiintata in octombrie 2006. Ne propunem sa abordam detaliat cateva dintre conceptele care stau la baza automatizarii proceselor industriale: SESIZARE, MASURARE, AFISARE, INREGISTRARE, MONITORIZARE, AVERTIZARE

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii

BALKANCAR-HEBAR GRUP SRL


Arta mesterilor venetieni naste bijuterii din sticla de Murano, cadoul ideal pentru sarbatori, zile nastere, onomastice, nunti, martisor, Ziua Indragostitilor.

Localitate: Regiune: detalii

FRIG TOTAL GROUP SRL


Distribuitor de centrale termice Radiant si Viessmann, radiatoare DeLonghi, generatoare de aer cald, aparate de aer conditionat. HEATING\\\\\\\\\\\\\\\'S Proiect se bazeaza pe o echipa cu experienta deosebita in domeniul instalatiilor si sistemelor pentru incalzire. In sectorul de proiectare si consulting lucreaza ingineri care au realizari atat in incalzirea vilelor, apartamentelor din blocuri, cat si a halelor industriale, birourilor, etc .

Localitate: Regiune: detalii