Inscrie gratuit firma


Companii Altele

Mobirom SA


Producator de mobila la comanda: mobilier dormitor,mobilier dormitoare copii, mobilier sufragerie, mobilier tineret, mobilier bucatarie, mobilier birouri.

Localitate: Regiune: detalii

SIRA MOBILUX SRL


Firma cu experienta in domeniul instalatiilor termice - sanitare ; efectuam orice tip de instalatie, pt. case / blocuri montaj calorifere, instalatii sanitare, montaj obiecte sanitare, repartitoare de costuri, centrale termice, modificari instalatii, montaj apometre, verificari metrologice, sigilari apometre

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii

TELETIM SRL


Vindem rasina epoxidica si efectuam lucrari cu pardoseli din rasina epoxidica.

Localitate: Regiune: detalii

ANDANTE STYLE SRL


Infiintata in anul 1992, Mont Blanc este reprezentul pentru Romania a celor mai prestigiosi producatori de echipament industrial din Europa.

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii

TEKSO FRIG ROMANIA SRL


CARRIER este primul producator mondial de echipamente pentru incalzire, ventilatie, conditionare a aerului si echipamente frigorifice pentru transporturi. UNICOMP este distribuitor oficial in Romania. Firma noastra este specializata in distributia si acordarea serviciilor tehnice pentru o larga gama de echipamente si accesorii din domeniul nostru de activitate. UNICOMP si ulterior celelalte firme din grup opereaza din 1990, incepandu-si activitatea in domeniul frigului, ajungand astazi sa ofere “sisteme complete” pentru instalatii de incalzire, ventilatie si aer conditionat, instalatii frigorifice. Firma noastra face parte dintr-un grup privat de 6 firme cu un potential uman de aproximativ 700 de persoane. In prezent este organizata in Bucuresti si in cinci filiale zonale: Dobrogea - cu sediul la Constanta; Transilvania - cu sediul la Cluj; Moldova Sud - cu sediul la Galati; Moldova Nord - cu sediul la Piatra Neamt; Rep. Moldova - cu sediul la Chisinau. In afara filialelor noastre, alte aproximativ 21 de companii activeaza ca dealeri si instalatori ai echipamentelor noastre in toata tara. Dinamica companiei noastre s-a dovedit a fi buna, in ciuda dificultatilor pietii de desfacere din Romania. In ultimii 2 ani am reusit sa crestem volumul vanzarilor cu 30 pana la 50%, pe diferite familii de echipamente. Politica noastra de dezvoltare este bazata pe reinvestirea capitalului in domenii conexe cu activitatea principala, cu scopul de a asigura mai multa stabilitate firmei noastre. Politica noastra de preturi este pastrata sub un strict control, lucru care ne permite sa oferim pe piata romaneasca produse de o calitate deosebita la preturi corecte. Alte peste 500 de contracte medii si mici plaseaza compania noastra ca fiind prima din tara in domeniul furnizor de echipamente, conform ultimei clasificari CCIR pe care am obtinut-o.

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii