Inscrie gratuit firma


Companii Amenajari exterioare

Casa Fierului Srl


Oferim servicii de proiectare, executie, transport si montaj pentru o gama larga de structuri metalice, in principal din fier forjat: porti glisante si batante, panouri de gard, balustrade pentru balcon, balustrade pentru scara, grilaje pentru ferestre si usi, copertine, diverse aplicatii din fier forjat.

Localitate: Regiune: detalii

Expert Construct


SC EXPERT CONSTRUCT SRL executa finisaje interioare din gama mediu plus spre lux. Va punem la dispozitie o mare experienta in domeniu a personalului firmei noastre, care activeaza pe aceasta piata de mai bine de 10 ani. Pe langa partea de executie a lucrarilor de amenajari interioare va putem oferi asistenta tehnica si consiliere in vederea alegerii materialelor, finisajelor si asortarea acestora.

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii

PRAKTIKER Romania SRL


Praktiker Romania este liderul pieteiei locale DIY si furnizorul de solutii complete pentru proiectele de amenajare pentru casa si gradina.

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii

HBS - Hidroizolatii


Hydro Business Systems are ca principal domeniu de activitate comercializarea si punerea in aplicare a sistemelor de hidroizolatii lichide si semifluide. Hydro Business Systems este o companie cu capital integral romanesc, fondata de oameni cu experienta in domeniul hidroizolatiilor.

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii

GTS IMPACT DESIGN SRL


Renovari apartamente si amenajari executate de compania GTS cu personal calificat. Realizam toata gama de servicii, de la decopertari si aplicare glet pana la zugraveli si montaj parchet. Punem la dispozitie servicii de instalatii sanitare si electrice realizate de personal acreditat. Pentru o oferta de pret, va rugam sa ne contactati.

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii

Transparent Design


Compania Transparent Design incepand din 2005 ofera produse si servicii in domeniul amenajarilor din sticla. De la infiintarea companiei si pana acum, ne-am impus pe piata prin oferirea de produse de calitate precum: - usi din sticla - pereti si compartimentari sticla - balustrade sticla - placari sticla vopsita - trepte si pardoseli din sticla - oglinzi mari si cabine de dus la comanda In plus, executam si amenajari exterioare precum copertine sticla, pereti exteriori, placari sticla etc. Pe langa conformitatea proceselor de productie cu Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001, an de an am realizat investitii in utilaje noi si moderne, scopul fiind atat imbunatatirea calitatii sticlei procesate, cat si extinderea capacitatilor de productie. Calitatea produselor si serviciilor noastre o pot atesta clientii nostri: Hotel Ramada, City Mall, Deutsche Bank, Lake View, Maritimo Mall, Polona 68, Raiffeisen Bank, Generali Asigurari si multi altii.

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii

Acum COm


Firma a luat fiinta in 1992 si are ca obiect de activitate, distributia si comertul cu materiale de constructii. Avand o bogata experienta in domeniul izolatiilor, firma s-a specializat in integrarea de solutii de invelitori, cu panta sau in terasa. Firma este distribuitor al: BAUDER, Villas, Swisspor, Dow Chemical, Isover, Velux, Tegola, ACO, Rigips, Norgips.

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii

Klinker


Pavajele sau pavaje, dalele, precum si palisadele produse de Semmelrock Stein+Design va ajuta sa imbinati aspectul estetic cu cel functional, punand in valoare stralucirea aparte a gradinii sau terasei ori a aleilor si cailor de acces ale caminului dvs.

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii

SC Stroe Prestari Servicii SRL


Compania noastra a fost construita in jurul unei echipe de oameni cu vasta experienta in domeniul pietrei naturale. Utilizand tehnologii moderne de prelucrare raspundem exigentelor tuturor clientilor nostri cu materiale unicate din marmura sau granit, sub forma de : placaje, trepte, glafuri, blaturi etc. De asemenea putem oferi servicii profesionale de curatare, impermeabilizare, ceruire, lustruire, slefuire, recristalizare si intretinere multianuala privind marmura, granitul sau travertinul. Vizitati marmurasaugranit.ro pentru a va putea ajuta sa evaluati, proiectati si beneficiati de solutia optima pentru dumneavoastra.

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii

SAPA MECANIZATA


Sape Mecanizate Beton Amprentat Tencuieli Mecanizate Sapa Elicopterizata Executam sapa mecanizata , beton amprentat , beton elicopterizat , sape mecanizate, sapa elicopterizata , tencuiala mecanizata. www.sapetencuieli.ro 0724462819

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii

Ionita Construct


Societate comerciala amenajari interioare/exterioare, distributie materiale de constructii.

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii

ArhiDinamik SRL


Oferim: servici de arhitectura - consultanta specializata, proiectare (proiecte complete pentru orice tip de program: locuinte unifamiliale, locuinte colective, ansambluri rezidentiale, case de vacanta, cladiri de birouri, cladiri publice, showroom, cladiri industriale), restaurare - reabilitare, amenajari ecterioare - peisagistica, gradini piscine, terase, design interior, mobilier

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii

Aluterm Group


Prin SIATEC - Specialistii Intrarilor Automate solutiile de care beneficiati in materie de sisteme automate pentru orice tip de intrari devin realitate. Gama de automatizari atat de vasta si flexibila, sustinuta de know-how-ul tehnic si comercial al echipei, profesionalism si disponibilitate sint tot atitea garantii in solutionarea oricarei cereri, exigente sau dileme tehnice din domeniul aplicatiilor rezidentiale, proiectelor comerciale si constructiilor de tip industrial.

Localitate: Regiune: detalii

Giros Construct


Girosconstruct este o societate cu capital integral privat, cu sediul in Constanta, care si-a inceput activitatea in anul 2007 fiind specializata in lucrari de constructii case lemn,mansardari,renovari silozuri,inchirieri nacele autoridicatoare cu inaltimi de peste 30m,inchirieri utilaje,sape elicopterizate.

Localitate: Regiune: detalii

CICAFLEX SRL


Constructii, amenajari exterioare si interioare, instalatii electrice si sanitare, usi, ferestre, mobilier, calculatoare si componente, programe informatice, sisteme publicitare.

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii

LISO CONSULT SRL


S.C. Dimos Impex S.R.L distribuitor de produse electrocasnice incorporabile si independente de la urmatoarele firme: Whirlpool AEG Electrolux Zanussi Heiss Baxi Mistral ID POINT Firma asigura service in perioada de garantie si post- garantie

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii

Amesos Prima Consulting SRL


Servicii oferite: tranzactii imobiliare, consultanta imobiliara, evaluare investitiei, alegerea optima a locatiei, analiza riscului, analiza profitului pe termen mediu, evaluarea gratuita a imobilelor, promovare imobiliara, asistenta imobiliara pana la finalizarea tranzactiei, servicii de administrare, administrare imobilelor, inchirierea si intretinerea acestora, constructii case, consultanat pentru credite imobiliare.

Localitate: Regiune: detalii

CRISADYS DESIGN CONSTRUCT SRL


PROFIXIS - Sisteme de fixare pentru structuri metalice si constructii care nu necesita suduri si/sau gaurire.

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii

BAZALT TRANSILVANIA SRL


SC BAZALT TRANSILVANIA S.R.L exista pe piata din Cluj din aprilie 2008 si are ca obiect de activitate amenajari interioare si exterioare avand ca material de baza piatra naturala (granit, marmura, piatra calcaroasa etc.) si compozite.

Localitate: Regiune: detalii

SC MECHANO ARCHITECT SRL


- producator autohton confectii dama, barbati si copii * pe timp de toamna-iarna: camasi de corp si indispensabili barbati si copii, pijamale pentru adulti/copii material frotir. * pe timp de primavara-vara: lenjerie intima adulti/copii, pijamale adulti/copii, colanti dama, lavete

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii