Inscrie gratuit firma


Companii Aparate de Masura si Control

Unior Tepid SRL


UNIOR-TEPID S.R.L. este liderul pietei de distributie a sculelor de mana industriale si profesionale, avand peste 30 de programe de scule distribuite în mod exclusiv. Compania noastra se remarca prin gama de unelte extrem de variata si prin planurile tarifare deosebit de competitive. Raportul optim dintre calitate si pret al produselor noastre ne recomanda ca fiind solutia cea mai buna pentru nevoile dumneavoastra. Designul, tehnologia, procesul de fabricație sunt câțiva dintre factorii care contribuie la realizarea unor produse care să răspundă perfect cerințelor dumneavoastră. De asemenea, comunicarea și contactul permanent cu clienții săi, face ca Unior Tepid să vină cu propuneri care să ușureze și să îmbunătățească munca dumneavoastră, punând în același timp accent pe siguranța muncii pe care o depuneți. Pozitia fruntasa pe care o detinem se datoreaza în special urmatoarelor: livrarea în ziua primirii comenzii, cel mai bogat stoc sorto-tipodimensional, flexibilitate logistica, calitate industriala, suport tehnic si comercial neconditionat; de asemenea garantie nelimitata. UNIOR TEPID, membru fondator al Centrului National de Scule, prezent pe piata din Romania de 13 ani detine in portofoliu 36 de programe, dintre care 75% sunt distribuite in exclusivitate, cu adresabilitate catre absolut toate domeniile (industrie, constructii, auto, agricultura, HORECA, uz casnic).

Localitate: Brasov Regiune: Brasov detalii

AGEV GROUP


AGEV GROUP - Distribuitor autorizat: Gefran Spa, Datasensor,MD Micro Detectors,Pizzato Electrica,Datalogic,Phoenix Contact, Comelmar.

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii

GeTech Automation SRL


GeTech Automation este importator GEFRAN SPA, producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale. Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele pentru automatizare, sistemele complete de automatizare si convertizoarele de frecventa.

Localitate: Regiune: detalii

BTS AUTOMATION SRL


BTS Automation SRL a fost infiintata in octombrie 2006. Ne propunem sa abordam detaliat cateva dintre conceptele care stau la baza automatizarii proceselor industriale: SESIZARE, MASURARE, AFISARE, INREGISTRARE, MONITORIZARE, AVERTIZARE

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii