Inscrie gratuit firma


Companii Automatizari Industriale

International Victor Company Srl


Oferim o gama extinsa de utilaje de spalatorii industriale pentru domeniul de spalatorii comerciale pentru satisfacerea diverselor cerinte sau noutati.

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii

PROGRESS FLUID SRL


PROGRESS FLUID este partener al companiei germane REXROTH, specializata in comercializare, suport tehnic si service a instalatiilor si echipamentelor de actionari si automatizari industriale hidraulice, pneumatice, mecanice, electrice. PROGRESS FLUID ofera clientilor sai, la comanda sau din STOC: *Sine de ghidare, lagăre, bucşe cu role sau cu bile, rulmenti liniari *Profile din aluminiu *Aparatura si componente elctrice *Valve, supape *Echipamente şi sisteme de reglare şi control *Motoare, pompe, cilindrii, supape, valve hidraulice, pneumatice *Servicii de reparaţii şi întreţinere pompe si sisteme de actionare hidraulica, pneumatica

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii

Tritech Group


Automatizari porti si usi garaj, bariere automate, usi glisante si porti culisante, sisteme de parcare cu plata si blocare acces, cilindri mobili si sisteme de avertizare incendiu. Importator BFT, Portalp, Telcoma, Normstahl, Equinsa. Asiguram distributie la nivel national, instruire tehnica, suport comercial si montaj.

Localitate: Regiune: detalii

AGEV GROUP


AGEV GROUP - Distribuitor autorizat: Gefran Spa, Datasensor,MD Micro Detectors,Pizzato Electrica,Datalogic,Phoenix Contact, Comelmar.

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii

GeTech Automation SRL


GeTech Automation este importator GEFRAN SPA, producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale. Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele pentru automatizare, sistemele complete de automatizare si convertizoarele de frecventa.

Localitate: Regiune: detalii

BTS AUTOMATION SRL


BTS Automation SRL a fost infiintata in octombrie 2006. Ne propunem sa abordam detaliat cateva dintre conceptele care stau la baza automatizarii proceselor industriale: SESIZARE, MASURARE, AFISARE, INREGISTRARE, MONITORIZARE, AVERTIZARE

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii