Inscrie gratuit firma


Companii Congelare/ Incalzire

FRIGOTHERM GROUP SRL


HIGH SERVICES - Vanzare calculatoare, componente, monitoare, networking, periferice, software, administrare retele, asistenta hardware, asistenta software, implementare retele, implementare servere, implementare sisteme.

Localitate: Regiune: detalii

SCORPION COMPANY 2001 SRL


Societatea noastra, fiind formata dintr-un colectiv tanar, dinamic si receptiv la nou, realizeaza lucrari publice in domeniul: constructiilor civile si industriale, fiind specializati in prelucrarea de PROFILE PVC. Folosim PROFILE GEALAN (GERMANIA) o marca binecunoscuta in Europa, care prin buna calitate a materiei prime la fabricarea profilului, cit si prin lunga durata de viata a profilului si-a cistigat un loc in topul producatorilor de PROFILE PVC europeni. Produsele firmei noastre sunt moderne, rezultat al unei tehnici avansate ( PROFILE PVC GEALAN ), si respecta toate cerintele consumatorilor: au o viata indelungata, ofera protectie termica si fonica, protectie impotriva efractiei, ofera posibilitatea alegerii formei si a culorilor, usurinta in exploatare, precum si un sistem de ventilatie economic.

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii

UNICOMP SRL


S.C. DACOTRANS INTERNATIONAL S.R.L. Bucuresti va oferta asistenta in organizarea si derularea transporturilor feroviare de marfa: - export, import si tranzit prin Romania - in relatiile cu tarile din: Europa de Vest si Centrala, Europa de Est – CSI, Orientul Apropiat si Mijlociu. Bazandu-se pe o experienta de peste 20 de ani in domeniul transporturilor si expeditiilor internationale, colectivul nostru va sta la dispozitie pentru a va acorda: • informatii legate de taxele de transport/informatii tarifare; • consultanta in legatura cu mijloacele de transport si informatii referitoare la durata de transport; • service in derularea transporturilor feroviare, ca de exemplu: • intocmirea scrisorilor de trasura; • urmarirea zilnica a traficului; • sprijin in obtinerea vagoanelor in functie de tipul si caracteristicile marfii; • consultanta pentru transportul expeditiilor agabaritice; • intermediere de prestatii logistice, ca de exemplu: • transporturi din poarta in poarta; • transporturi cu transbordare si transporturi catre / din porturile romanesti maritime si fluviale. Societatea noastra are incheiate contracte directe cu Calea Ferata Romana si contracte - prin corespondenti traditionali - cu celelalte cai ferate din spatiul CSI si Europa, contracte care ne dau posibilitatea oferirii unor preturi competitive in raport cu tarifele practicate pe piata transporturilor feroviare si organizarii transporturilor pentru toate tipurile de marfa, atat in regim de vagoane izolate cat si de trenuri complete. Conectarea la reteaua CFR Marfa S.A., permite urmarirea zilnica a vagoanelor derulate in numele clientilor nostri si informarea operativa a acestora. Incepand din anul 2003 S.C. DACOTRANS INTERNATIONAL S.R.L. este membra U.S.E.R. si membru asociat F.I.A.T.A. Cu deosebita stima, Dacotrans International S.R.L. Bucuresti

Localitate: Regiune: detalii