Inscrie gratuit firma


Companii Consultanta constructii

Casa Bambus


Showroom-urile Casa Bambus reprezinta o invitatie, pt toti cei care le trec pragul, de a admira produsele de o calitate exceptionala, realizate la cel mai inalt nivel, produse ce satisfac si cele mai exigente gusturi.

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii

SC PAUNYX SRL


Ne adresam persoanelor ce doresc sa construiasca sau sa amenajeze o casa sau un apartament si care doresc sa cunoasca mai mult despre acest domeniu. Prezentam sfaturi si solutii in ceea ce priveste planificarea, alegerea locului, constructia propriu zisa ,finisajele interioare/exterioare si amenajarii terenului din jurul casei, etc. Obiectivul de baza al societatii noastre este de a asigura servicii de inalta calitate si de a duce la bun sfarsit proiecte complexe.

Localitate: Regiune: detalii

Forari Puturi Nelu


- Forari puturi de mica adancime : pana la 30 metri liniari; - Forari puturi de adancime medie : de pana la 60 metri liniari ; - Forari puturi de mare adancime de pana la 100 metri liniari. - Denisipari - Forari piloni constructii CONTACT: tel1: 0726.925.149 tel2: 0742.376.112 web: www.forariputurinelu.ro

Localitate: Regiune: detalii

IMOBILGEST SRL


Fabrica de canapele EVERART executa canapele la comanda pe masura: design, productie, vanzare canapele, fotolii, tapiterii, paturi, scaune de calitate.

Localitate: Regiune: detalii

HOPE PROJECT SRL


Firma Mecano Valmar ofera servicii de tractari auto, transport auto pe platforme, transport utilaje si asistenta rutiera, avand ca zona de acoperire orasul Bucuresti si intreaga tara.

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii

PATRONATUL SOCIETATILOR DIN CONSTRUCTII


Proiectare, cercetare, consultanta, executie, producatori si distribuitori! P.S.C. reprezinta interesele membrilor sai: » ca partener oficial al Guvernului si Sindicatelor, in comisiile tripartite de dialog social » in relatia cu Uniunea Europeana fiind membru al Uniunii Europene a Promotorilor in Constructii - UEPC » in relatia cu Parlamentul Romaniei » in relatia cu ambasade, misiuni comerciale, camere de comert, institutii publice etc. P.S.C. ofera informatii legate de: » legislatia romaneasca, initiative legislative » aderare si legislatia UE » activitatea UEPC » evenimente: targuri, expozitii, seminarii, conferinte interne si internationale » tehnologii si utilaje, produse noi, statistici, licitatii in domeniul constructiilor P.S.C. ofera pentru membrii sai oportunitati de afaceri: » de la firme care iau legatura cu P.S.C. » prin ambasade, camere de comert, UEPC, alte patronate » informatii despre firmele membre P.S.C. » posibilitatea de a avea relatii privilegiate cu firmele membre

Localitate: Regiune: detalii