Inscrie gratuit firma


Companii Echipament de Protectie

Dispo Trading


Obiectul principal de activitate importul si comercializarea articolelor de unica folosinta dar si productia de uniforme de lucru si echipamente de protectie. Importam: manusi de examinare, manusi de vinil, manusi de menaj, halate de laborator, halate de protectie, masti chirurgicale, bonete bufante, botosi, manusi chirurgicale, sorturi, acoperitori maneci, role cearceaf hartie…; Producem: uniforme de lucru, costume pentru industria alimentara, halate medici, uniforme medicale, bonete, pantaloni, sorturi… Calitatea produselor noastre este atestata de certificatele ISO 9001/9002, marca CE.

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii

GEO CITY SRL


SC BAZALT TRANSILVANIA S.R.L exista pe piata din Cluj din aprilie 2008 si are ca obiect de activitate amenajari interioare si exterioare avand ca material de baza piatra naturala (granit, marmura, piatra calcaroasa etc.) si compozite.

Localitate: Regiune: detalii

PRODIVEX SRL


Firma ACTIV 3M va ofera servicii pentru constructii, respectiv inchiriere diverse tipuri de macarale (turn, auto, pe camion, pe senile), utilaje industriale, auto precum si transport agabaritic si transport de marfuri.

Localitate: Regiune: detalii