Inscrie gratuit firma


Companii Furnizori Produse Electrice

Electroaparataj Sa


Electroaparataj este principalul producator roman de aparataj industrial de joasa tensiune si pentru instalatii, precum si un important furnizor de confectii metalice usoare si servicii in domeniul prelucrari metale, acoperiri protectii anticorozive. Calitatea ridicata a produselor, coroborata cu tehnologiile performante utilizate au facut ca exportul sa ajunga de la 35% din vanzari in 2003 la 75% in 2009, cu pondere importanta in piete europene pretentioase Franta, Germania, Suedia, Norvegia, Italia.

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii

Filip Impex 93


Comercializam o gama larga de aparate de masura si detectie: alcoolteste digitale, termometre, higrometre, anemometre, telemetre, luxmetre, manometre, sonometre, detectoare gaz, toximetre, explozimetre, oxigenometre s.a.

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii

AGEV GROUP


Agev Group SRL , este o firma tanara infintata care si-a propus si in scurt timp a reusit sa devina o companie cunoscuta in domeniul echipamentelor de automatizari. Strategia noastra consta in oportunitatea de a allege un SINGUR furnizor pentru toate necesitatiile dvs. De aceea PUTEREA ESTE IN MAINILE DUMNEAVOASTRA. Partenerii nostri sunt : AgevSenzor, Comelmar, Gefran, Datasensor, MD Micro Detectors, Datalogic, Pizzato Electrica si Phonix Contact.

Localitate: Regiune: detalii