Inscrie gratuit firma


Companii Izolatii si etansari

Prota Prod Construct Srl


SC Prota Prod Construct SRL este un aplicator de pardoseli industriale sintetice, beton elicopterizat, sape elicopterizate avand echipe specializate pe fiecare domeniu. Societatea noastra a luat fiinta in anul 2006, ca o continuare a activitatii Diviziei de Constructii a SC Anticorosiv SA, preluand traditia si experienta de 30 de ani a acesteia in domeniul pardoselelor sintetice si a protectiilor anticorosive. Pe parcursul anilor SC Prota Prod Construct s-a specializat pe aplicarea produselor speciale ale Flowcrete Anglia si Murexin AG Austria devenind aplicator autorizat al acestora.

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii

TERMOTOP PROD SRL


IZOLATII TERMICE AUTOVEHICULE, INCINTE IZOTERME PENTRU AUTOUTILITARE, AMENAJARE INTERIOARA FRIGORIFICA PENTRU AUTOFURGONETE TIP VAN

Localitate: Regiune: detalii

Nanochem Romania


Nanochem Romania este o companie romano-olandeza ce activeaza de peste 10 ani in domeniul afacerilor legate de zona acoperirilor profesionale de protectie (rasini epoxidice, spuma poliuretanica, izolatii) si pardoseli industriale, si nu numai. Ne interesam permanent asupra celor mai noi inovatii si inventii in materie de pardoseli profesionale si desigur, pardoseli industriale. Astfel, cautarile noastre s-au oprit asupra celor mai renumiti producatori de solutii de acoperiri din lume, cum ar fi Quaker si SAMWHA, pe care ii reprezentam in Romania.

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii

SC HIDROALPIN SRL.


S.C. Hidro Alpin s.r.l. este o firmã cu o echipã de alpinisti calificati. Avem o experientã de peste 7 ani în domenii de alpinism utilitar si hidroizolatii.

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii