Inscrie gratuit firma


Companii Pardoseli

Prota Prod Construct Srl


SC Prota Prod Construct SRL este un aplicator de pardoseli industriale sintetice, beton elicopterizat, sape elicopterizate avand echipe specializate pe fiecare domeniu. Societatea noastra a luat fiinta in anul 2006, ca o continuare a activitatii Diviziei de Constructii a SC Anticorosiv SA, preluand traditia si experienta de 30 de ani a acesteia in domeniul pardoselelor sintetice si a protectiilor anticorosive. Pe parcursul anilor SC Prota Prod Construct s-a specializat pe aplicarea produselor speciale ale Flowcrete Anglia si Murexin AG Austria devenind aplicator autorizat al acestora.

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii

Nanochem Romania


Nanochem Romania este o companie romano-olandeza ce activeaza de peste 10 ani in domeniul afacerilor legate de zona acoperirilor profesionale de protectie (rasini epoxidice, spuma poliuretanica, izolatii) si pardoseli industriale, si nu numai. Ne interesam permanent asupra celor mai noi inovatii si inventii in materie de pardoseli profesionale si desigur, pardoseli industriale. Astfel, cautarile noastre s-au oprit asupra celor mai renumiti producatori de solutii de acoperiri din lume, cum ar fi Quaker si SAMWHA, pe care ii reprezentam in Romania.

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii

SC Sildan Import Export SRL


Sildan Import Export SRL este importator direct al unui sortiment larg de produse pentru amenajari interioare de calitate din Europa Occidentala, cu multe produse speciale care nu sunt disponibile nicaieri altundeva in Romania. Impreuna cu parteneri agreati alesi, cu adevarat constienti de valoarea calitatii, ne asiguram ca valoarea constructiei dvs. creste cu certitudine. Convingeti-va singuri !

Localitate: Regiune: detalii

MODIMOROM CONS BRASOV SRL


Firma specializata in importul, reconditionarea, si comercializarea echipamentelor pentru utilarea restaurantelor, barurilor, cofetariilor, fast-food-urilor. Echipamentele pe care firma le comercializeaza sunt fabricate in tari precum SUA, Germania si Italia, de firme de renume in domeniul tehnicii frigului si gastronomiei: JORDON, HOBART, COSTAN, REVCO, McCALL, SCOTSMAN, WESSAMAT etc. principalele echipamente pe care firma noastra le comercializeaza sunt: ·vitrine reci ·vitrine calde ·cuptoare patiserie, ·cuptoare de pizza, ·feliatoare mezeluri, ·mese de lucru din inox, ·mese reci, ·mese calde, ·tigai basculante

Localitate: Regiune: detalii

KLEDOR CONCRET SRL


Kledor Concret va ofera un portofoliu diversificat si servicii in domeniul acoperitorilor de pardoseala pentru: spatii publice, birouri, business centers, hoteluri, etc.

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii

HARD FLOOR SISTEM SRL


Suntem o echipa cu experienta, formata din specialisti, ingineri proiectanti si muncitori cu inalta calificare in proiectare, executie si montaj.

Localitate: Regiune: detalii