Inscrie gratuit firma


Companii Servicii de curatenie

Alb Lux SRL


ALB LUX, companie romaneasca cu capital privat s-a infiintat in anul 2002, activeaza in sectorul serviciilor de curatenie, ca raspuns la nevoile agentilor economici, oferind EFICIENTA, RAPIDITATE, CALITATE SUPERIOARA - LA CELE MAI MICI TARIFE !

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii

DREAM CLEAN SRL


Consumabile pentru sudura, electrozi, sudura speciala, truse, echipamente, carbid, produse abrazive, discuri si benzi abrazive, izolatii, produse pentru instalatii, organe de asamblare.

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii

Firma de curatenie ClassCleaning


Firma de curatenie Class Cleaning doreste sa te ajute sa te poti bucura mai mult de lucrurile frumoase din jurul tau, sa te relaxezi, lasand problema curateniei pe mana noastra. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti doresti sa te bucuri de timpul tau liber, si asta se va intampla dupa ce noi vom primi apelul tau.

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii

Firma Curatenie HelloClean


Firma de curatenie Bucuresti Hello Clean ofera servicii profesionale de curatenie si isi concentreaza atentia asupra satisfacerii nevoilor clientilor. Serviciile puse la dispozitie de firma de curatenie Hello Clean sunt servicii de calitate si le gasiti la cele mai bune preturi, rentabile oricarui buzunar! Echipa noastra a fost atent instruita pentru a satisfice necesitatile fiecarui client si a fost specializata in curatenie spatii birouri, curatare canapele si fotolii, curatare mocheta. Folosim echipamente moderne si metode profesionale injectie-extractie, pentru rezultate impecabile. Pentru orice detalii legate de serviciile noastre de curatenie sau pentru o ESTIMARE GRATUITA de pret, va rugam sa ne contactati!

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii

RoyalClean


Avand o experienta indelungata in domeniul curateniei, RoyalClean.ro ofera servicii de curatenie profesionale in Bucuresti, atat pentru segmentul rezidential (case, vile, apartamente ) si pentru cel comercial (birouri, hale, spatii comerciale sau showroom-uri ). Curateniile Specializate la care suntem cei mai buni sunt Curateniile Generale, Curatenie de Intretinere si Curateniile dupa Constructor Oferim cele mai bune preturi pentru Curateniile spatiilor din Bucuresti, fie care este vorba de curatenii de Hoteluri, Spatii Comerciale, Vitrine, Birouri/Office si continuand cu Case, Vile si Apartamente de 2 si 3 camere din Bucuresti si Ilfov. Avem  preturi foarte mici pentru toate tipurile de curatenie profesionala si servicii de curatenie din bucuresti pe care le veti solicita !

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii

Shine Cleaner


Firma Shine Cleaner specializata in curatenie in Iasi, ofera servicii incepand de la curatare covoare, mochete, pardoseli, geamuri, curatenie dupa constructor pana la curatenie industriala profesionala si alpinism utilitar.

Localitate: Iasi Regiune: Iasi detalii

RUADY SERVICE SRL


Amenajari interioare, amenajari exterioare, rigips, placare pereti, pereti despartitori, tavane false, scafe, gresie, faianta, zugraveli, renovari, tencuieli, zidarii, placari fatade, placari polistiren, termoizolatii, echipa zugravi, instalatii sanitare, instalatii electrice, renovari apartamente, renovari case

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii

MIGGE STILL SRL


Gradinite particulare si gradinite de stat, gradinite constanta, gradinite timisoara, gradinite bacau, gradinite pitest.i

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii

NOVEMBER FILM SRL


NOVEMBER FILM S.R.L. - Gama de servicii, oferita cu promptitudine si profesionalism de firma noastra, acopera toate aspectele care se circumscriu activitatilor de curatenie in absolut toate tipurile de spatii, prin servicii adaptate perfect acestora si printr-o gama larga de modalitati de efectuare a acestor servicii, conform cerintelor clientului, la cel mai inalt grad de calitate.

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii

DANYMOND SERV SRL


International Victor Company, unic importator al masinilor de spalat, calandrelor si uscatoarelor industriale PRIMUS.

Localitate: Regiune: detalii