Inscrie gratuit firma


Companii Servicii de Traducere

Prims Grup


Servicii de traducere si interpretariat din si in diferite limbi straine. Oragnizam si cursuri de limbi straine si limba romana pentru straini la sediul companiilor sau pentru persoane fizice, oferite de profesori cu experienta.

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii

Alltradetranslations


Beneficiati de traducere italiana autorizata, traducere italiana legalizata, apostilata sau supralegalizata. Aici gasiti traducatori italiana autorizati care va ofera traduceri italiana din cele mai variate domenii.Realizam traducere italiana romana acte auto, traducere italiana romana acte studiu, traduceri juridice, traduceri medicale, traduceri economice.De asemenea, oferim si servicii de interpretariat daca aveti nevoie de interpret italiana romana.

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii

TRADUCERE SLOVACA


Traducere slovaca autorizata, traducere slovaca legalizata, supralegalizata, sau traducere slovaca apostilata. Cautati cele mai bune servicii de traducere slovaca romana sau romana slovaca? Biroul nostru va este deschis pentru orice traducere slovaca romana slovaca, indiferent de nivelul de dificultate sau de gradul de urgenta. Traducatorii nostri experimentati sunt autorizati de Ministerul de Justitie si detin cele mai inalte certificari, ceea ce le atesta profesionalismul si seriozitatea in domeniul limbilor straine si in special pentru slovaca.

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii

ALBION SRL


Medical Cleaning este o companie cu capital romanesc, specializata in prestarea de servicii de curatenie specializata , dezinfectie, dezinsectie si deratizare la nivel profesionist, pentru persoane juridice, institutii si asociatii de locatari.

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii

C&C CONSULT GRUP


Aici gasesti de la hrana, fashion, farmacie pana la custi, zgarzi, boluri si accesorii pentru orice animalut - caini, pisici, pasari, pesti, rozatoare sau reptile.

Localitate: Regiune: detalii

SC DOFTRAD SRL.


Executam si montam tamplarie pvc profil ramplast la cel mai bun raport pret/calitate.Oferim 10 ani garantie si pentru anul 2009 va asteptam cu super promotii indiferent de valoarea contractului.de asemenea va putem oferi usi de interior,jaluzele verticale,rulouri exterioare de aluminiu, usi de garaj,copertine,glafuri din pvc sau aluminiu, plase contra insectelor

Localitate: Regiune: detalii

GLOBAL TRANSLATIONS


SC PROEXUTIL SRL CLUJ NAPOCA- PRODUCATOR MOBILA DIN PAL SI MDF EXECUTA TOATA GAMA DE MOBILIER. TRANSPORT SI MONTAJ GRATUIT.

Localitate: Regiune: detalii