Inscrie gratuit firma


Companii Seturi de Dormitor

Sc Id Point Srl


Infiintata in anul 2002, firma ID Point este singurul distribuitor al produselor marca ID Point pe piata romaneasca; de mobilier. Produsele sub aceasta; marca; sunt deja cunoscute in Europa, in tari ca Austria, Cehia, Germania, Grecia, Polonia, Slovacia sau Spania. ID Point s-a remarcat prin colectiile de scaune si mese cu un design modern, realizate din combinatii interesante de lemn cu metal sau metal cu sticla.

Localitate: Regiune: detalii

Line Marketing Srl


Maxinova tinteste sa ofere solutii atat pentru distributorii care cauta o sursa unica de produse cat si pentru utilizatorii finali care doresc o solutie completa pentru camin sub un singur acoperis.

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii

Caminul High CLass SRL


Caminul High Class produce la cele mai inalte standarde mobilier de lux pentru dormitoare, bucatarii, sufragerii, camere copii, dressinguri. De asemenea producem mobila la comanda pentru spatii comerciale, farmacii hoteluri si resturante.

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii

CARPAT SRL


Birou de proiectare ofera servicii complete de proiectare (arhitectura, rezistenta, instalatii), verificari, expertize tehnice, obtinere avize si autorizatii si consultanta in domeniul constructiilor civile si industriale.

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii

SC BLUE MOB DESIGN SRL


Mobilier personalizat la standarde moderne. Oferim mobilier personalizat farmacii, spatii comerciale, mobilier casnic, sisteme Willach de optimizare a spatiilor, spatii de depozitare compacte, cu suprafete mari de expunere si multe altele. Vizitati anndante.ro pentru oferta completa.

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii

SC PROEXUTIL SRL


Consultanta in domeniul securitatii si sanatatii in munca, situatiilor de urgenta si relatiilor de munca.

Localitate: Regiune: detalii

SC EXPERT MOB DESIGN SRL


PRODUCATOR MOBILIER MOBILA LA COMANDA, MOBILA PENTRU BUCATARII, LIVING, DORMITOARE, MOBILIER PENTRU INSTITUTII DE INVATAMANT PRESCOLAR,SCOLAR SI UNIVERSITAR. MOBILIER PENTRU BIROURI SI COMERCIAL

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii

PRO DESIGN ART SRL


Producator de mobila la comanda: mobilier dormitor, mobilier sufragerie, mobilier tineret, mobilier hol, mobilier bucatarie, mobilier birouri.

Localitate: Regiune: detalii

SMART DESIGN PROD SRL


MODEL PLAST produce o gama variata de tocuri pentru incaltaminte, de diferite modele, pentru toate inaltimile. Calitatea produselor noastre este garantata de utilizarea materiei prime de o calitate superioara dar si de faptul ca lucram cu maximum de profesionalism. Punctualitatea si capacitatea de a intampina orice exigenta sunt punctele noastre forte. Fantezia noastra nu are limite. Utilizarea de tehnologii avansate cat si profesionalismul ne dau posibilitatea de a finisa - vopsi tocuri in orice culoare: lucioase, mate, imitatie piele, imitatie galvanizat ... la cererea clientului. Prezentarea tocurilor se face impreuna cu calapoade dar si cu idei de lucru. MODEL PLAST comercializeaza si calapoade (ce sunt adaptate pentru diferite modele de tocuri), ramite, componente reparatii incaltaminte. In functie de cerinte, dar si de tendintele internationale de pe pietele cu traditie in domeniul tocurilor, echipa de tehnicieni si manageri a MODEL PLAST propune clientilor modele noi si ofera solutii avantajoase pentru producatori. Cu noi, lumea te vede...mai inalt!!!

Localitate: Regiune: detalii

KARMENIKA DESIGN SRL


TRANSCONSTRUCT GRAND - utilaje de constructii, inchiriere utilaje, livrari agragate minerale, preturi inchiriere utilaje, pret inchiriere utilaje pentru constructii, transport moloz, degajari terenuri, firma inchiriere utilaje, firme inchirieri utilaje, livrari betoane, livrari agregate, transport de marfa, transport agabaritic, transporturi agabaritice.

Localitate: Regiune: detalii