Inscrie gratuit firma


Companii Seturi de Sufragerie

Sc Id Point Srl


Infiintata in anul 2002, firma ID Point este singurul distribuitor al produselor marca ID Point pe piata romaneasca; de mobilier. Produsele sub aceasta; marca; sunt deja cunoscute in Europa, in tari ca Austria, Cehia, Germania, Grecia, Polonia, Slovacia sau Spania. ID Point s-a remarcat prin colectiile de scaune si mese cu un design modern, realizate din combinatii interesante de lemn cu metal sau metal cu sticla.

Localitate: Regiune: detalii

VIETA SRL


Mobila decoreaza casa si intr-un fel sugestiv, reflecta un ambient distinct al fiecarui camin, prin culori intram in sufletul familiei si ne apropie de acesta cit mai mult.

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii

STAER


Companie cu capital integral romanesc, STAER a fost infiintata in anul 1992, avand in prezent o unitate proprie de productie in Galati (cu o suprafata de 39.000 mp), o retea de 24 magazine proprii deschise in toata tara, un parc auto de 106 camioane si peste 400 de salariati.

Localitate: Regiune: detalii

Caminul High CLass SRL


Caminul High Class produce la cele mai inalte standarde mobilier de lux pentru dormitoare, bucatarii, sufragerii, camere copii, dressinguri. De asemenea producem mobila la comanda pentru spatii comerciale, farmacii hoteluri si resturante.

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii

MOBCAN SRL


MOBCAN produce si comercializeaza urmatoarele tipuri de mobilier Mobila Bucatarie Mobila Living Mobila Dormitoare

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii

MOBILIERUL SRL


Echipa noastra va sta la dispozitie cu un sistem externalizat de furnizare de materiale de constructii pentru rezolvarea oricarei situatii aparute in santierul Dvs., fie ca este vorba despre renovare apartament, renovare case de vacanta, amenajare spatii de birouri sau amenajari interioare.

Localitate: Regiune: detalii

CARTIER MANAGER CONSTRUCT SRL


Jerry\\\\\\\'s Pizza vine la tine! OFERTA: Country BBQ doar 19.3RON (30 cm); doar 28.3RON (40 cm) SAU Oricare 2 pizza (30 cm) cu 4 topp-inguri doar 37RON.

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii

SC BLUE MOB DESIGN SRL


Mobilier personalizat la standarde moderne. Oferim mobilier personalizat farmacii, spatii comerciale, mobilier casnic, sisteme Willach de optimizare a spatiilor, spatii de depozitare compacte, cu suprafete mari de expunere si multe altele. Vizitati anndante.ro pentru oferta completa.

Localitate: Bucuresti Regiune: Bucuresti detalii

PRO DESIGN ART SRL


Producator de mobila la comanda: mobilier dormitor, mobilier sufragerie, mobilier tineret, mobilier hol, mobilier bucatarie, mobilier birouri.

Localitate: Regiune: detalii

MATEI PRODCOM V.J. SRL


Importator autorizat de scule profesionale si abrazive. Produsele oferite se adreseaza atat industriei metalului cat si industriei lemnului! Produsele oferite de Industrial Exim Group se adreseaza atat industriei metalului cat si industriei lemnului, pentru fiecare aplicatie existand o gama larga de produse specifice de inalta productivitate. Calitatea produselor oferite de Industrial Exim Group este data de profesionalismul angajatilor sai, asigurand consultanta tehnica de specialitate in orice domeniu abordat. In scopul reducerii timpilor de aprovizionare, clientii societatii noastre au asigurat un stoc minim pentru produsele solicitate.

Localitate: Regiune: detalii

KARMENIKA DESIGN SRL


TRANSCONSTRUCT GRAND - utilaje de constructii, inchiriere utilaje, livrari agragate minerale, preturi inchiriere utilaje, pret inchiriere utilaje pentru constructii, transport moloz, degajari terenuri, firma inchiriere utilaje, firme inchirieri utilaje, livrari betoane, livrari agregate, transport de marfa, transport agabaritic, transporturi agabaritice.

Localitate: Regiune: detalii